PITUAH SIPIL KASUS

PITUAH KASUS SIPIL Kagiatan ahli hukum dimimitian dina katilu, kaopat kursus Opat wewengkon utama: hukum pidana, hukum nagara, sipil jeung internasional. Nu paling umum propil pengacara a — sipil. Eta boga fungsi ahli hukum pikeun pangadilan, notaries, ahli hukum, jasa hukum usaha. Siswa nyokot hukum nagara, bakal bisa di mangsa nu bakal datang pikeun digawe di pamarentahan jeung organisasi masarakat. Kriminal propil speaks for sorangan: eta ngadidik nu bakal datang penyidik Catetan yen milih propil lain hartosna yén lulusan Universitas bakal jadi teu bisa ngalakukeun dina mangsa nu bakal datang di wewengkon séjén. Pasti, atikan hukum di universitas beda-beda. Jadi,