Protection Consumer

Protection Consumer nyaéta hiji istilah payung ngawengku a group of undang jeung organisasi anu nangtayungan hak pamakéna jeung piara aliran bébas informasi akurat dina pasaran. Protection Consumer hukum nu dirancang pikeun nyegah usaha ti ngalakonan panipuan atawa adil lila, pikeun nangtayungan individu ti seniman scam, jeung maling identitas jeung crooks. Panyalindungan konsumen ngawengku sapopoé isu jeung ancaman kawas maling identitas, penjualan kontrak, lemon hukum, travel jeung panipuan. A konsumen saha anu acquires barang atawa jasa pikeun pamakéan langsung atawa kapamilikan. Sadaya pamakéna kudu diajar kumaha ngalakukeun hal basajan kawas ngatur skor kiridit, maca print rupa dina hiji kado kartu jeung