SARAN LEGAL ONLINE CHAT

SARAN LEGAL ONLINE CHAT Hukum pajeg Pengacara bakal ngajawab patalékan nu patali perpajakan, mayar tina pajeg jeung waragad jeung mangpaat pajeg. Lamun perlu, manéhna bakal mantuan nyieun dokumén perlu (misalna Deklarasi pajeg). Buruh hukum.Ahli nu bakal ngajawab sagala patarosan patali ka interpretasi jeung aplikasi artikel Buruh Kode jeung nu séjénna normatif jeung tindakan hukum (rekrutmen, phk, pakansi, jsb.). Kriminal jeung kriminal-prosedural panerapan. Salah sahiji wewengkon paling kompléks hukum, jadi saran dina isu ieu dilumangsungkeun paling ngalaman ahli hukum. Sajaba ti éta ka sangakan, maranéhanana baris mantuan nyieun pernyataan ngaku dina Musyawarah jeung appellate pangadilan. Asuransi jeung angkutan hukum. Ahir-ahir ieu