Waktu pacobaan

Waktu pacobaan dina hukum pidana hiji periode pangawasan leuwih ti hiji palaku, maréntahkeun ku pangadilan tinimbang porsi waktu panjara. Dina sababaraha jurisdictions, nu jangka waktu pacobaan lumaku ngan pikeun masarakat kalimat (alternatif pikeun incarceration), saperti ditunda kalimat. Di batur, waktu pacobaan ogé ngawengku pangawasan maranéhanana conditionally dileupaskeun tina panjara dina parole. Hiji palaku dina waktu pacobaan ieu maréntahkeun nuturkeun kaayaan nu tangtu diatur ku pangadilan, mindeng dina pengawasan a waktu pacobaan perwira. Salila periode waktu pacobaan hiji palaku nyanghareup anceman keur incarcerated lamun kapanggih megatkeun aturan diatur ku pangadilan atawa waktu pacobaan perwira. Offenders anu ordinarily diperlukeun pikeun refrain ti