WEBSITE AHLI HUKUM ONLINE



WEBSITE AHLI HUKUM ONLINE

Website bisa dibagi kana opat bagian.

Bagian kahiji disebut «Ladenan pikeun warga», jeung nyadiakeun ladenan legal jeung hukum informasi nu bakal dipikaresep utamana ka warga biasa. Eta ngawengku nasehat legal, jawaban pikeun patarosan anjeun dina sagala rupa wewengkon hukum, jasa nyieun klaim jeung pernyataan, kitu ogé kapaké hukum tips jeung saran.

Bagian ieu bakal dipikaresep ku sakabeh warga anu kudu nasehat legal atawa bantuan hukum. Jasa jeung saran anu disadiakeun ngeunaan panerapan kiwari.

Utamana bagian ieu kudu dicatet «ahli hukum Directory», nu anjeun bisa manggihan pengacara alus anjeun deukeut tempat tinggal, jeung urang tangtu latihan «Dirina a pengacara», ku nu bakal bisa ngagunakeun sadaya nu subtleties jeung imperfections of hukum di ni ‘ mat maranéhanana.

Dina bagian kadua dijudulan «Services pikeun business» dibere ku urang ladenan legal jeung informasi nu bakal sasuai pikeun usaha leutik jeung sedeng. Sabab ngandung hukum bahan jeung nasihat ngeunaan bisnis, maranéhanana bakal dipikaresep teu ngan ka pangusaha, tapi pagawe jeung firms. Ogé di dieu anjeun bakal manggihan bisnis bébas buku, kontrak jeung dokumén séjénna perlu.

«Services pikeun ahli hukum» ieu judul bagian katilu. Ngandung jumlah badag informasi nu bakal jadi mangpaat pikeun boh practicing ahli hukum, jeung jalma anu aya ngan nalungtik hukum. Di dieu anjeun bisa manggihan hukum artikel, hukum karangan, hukum kamus, court kaputusan, bébas ngundeur jeung maca buku jeung hukum buku jeung sagala konci. Di dieu anjeun oge bisa meunangkeun anjeun sorangan email sarta website.

Dina bagian kaopat, nu judulna «rupa-Rupa» ngandung rupa-rupa informasi nu bari teu langsung disambungkeun jeung fiqih, kumaha oge, eta bakal jadi hade dipake jeung metot pikeun anjeun. Di dieu aya kaca devoted ka buletin loka, cuaca, rapat Dprd, berita, forum hukum, jeung jadiD.