WEBSITE FREE BANTUAN HUKUM



WEBSITE FREE BANTUAN HUKUM

miskin (panghasilan kapita per di handap subsistence tingkat ngadegkeun di wewengkon ieu);

invalids I jeung II kelompok;

manula jeung jalma ditumpurkeun hirup di cicing establishments sosial service;

barudak jeung disabilities, anak-anak yatim, barudak ditinggalkeun tanpa care parental, kitu ogé wawakil maranéhanana lamun maranehna alamat pikeun ngajadikeun bébas bantuan hukum dina patarosan disambungkeun jeung nyadiakeun jeung panangtayungan hak jeung kapentingan sah saperti barudak;

jalma wishing pikeun nyokot dina atikan di kulawarga anak kenca tanpa care parental, lamun maranehna panawaran pikeun bébas bantuan hukum dina isu nu patali jeung ngarenah anak hiji kulawarga pikeun rearing;

adopters, lamun maranehna panawaran pikeun bébas bantuan hukum dina patarosan disambungkeun jeung nyadiakeun jeung panangtayungan hak jeung kapentingan sah diadopsi barudak;

minors diayakeun di lembaga sistim pencegahan ngalalaworakeun jeung nyinggung of minors porsi kalimat di tempat deprivation of liberty, kitu ogé wawakil maranéhanana lamun maranehna alamat pikeun ngajadikeun bébas bantuan hukum dina patarosan disambungkeun jeung nyadiakeun jeung panangtayungan hak jeung kapentingan sah saperti minors;

warga nalangsara ti gangguan mental, di penyediaan kaséhatan mental, warga diakuan ku pangadilan salaku henteu mampuh, jeung maranéhanana legal wawakil lamun maranehna alamat pikeun ngajadikeun bébas bantuan hukum dina patarosan disambungkeun jeung nyadiakeun jeung panangtayungan hak jeung kapentingan sah saperti warga;

warga anu dina kaayaan darurat, cilaka, leungit perumahan, lengkep leungit atawa sawaréh, sipat séjén, leungitna dokumén; spouses, bapa, barudak korban musibah jeung individu anu gumantung di antarana;

warga, anu bangsa pribumi di tempat tradisional tinggal jeung ékonomi tradisional kagiatan pribumi minoritas of Krasnoyarsk wewengkon, preserving tradisional gaya hirup, ngatur jeung karajinan;

anggota kulawarga servicemen, karyawan awak Urusan internal, pagawé service palaksanaan hukuman, pagawé nasional hansip pasukan ditelasan (paéh) dina pagelaran tugas militer service (tugas resmi).