WEBSITE LADENAN LEGAL



WEBSITE LADENAN HUKUM

Ladenan tina ahli hukum jeung warga nungtut panangtayungan maranéhanana umum jeung swasta hak. Leuwih ti éta, hiji aspék nu penting nyaeta karusiahan tina ladenan nu disadiakeun pikeun individu.

Bantuan hukum dina kerangka service pangropéa jeung disadiakeun jalma legal jeung warga dina bentuk: lisan jeung tulisan consultations dina isu hukum; drafting jeung ngadaptar aplikasi, keluhan, petisi jeung nu séjénna dokumén legal; ngagambarkeun di pangadilan Umum jeung husus yurisdiksi, jeung T.D.

Hukum loka ladenan Legal pokus palaksanaan jeung realisasi tina pendekatan terpadu sosial partnership professional masarakat ahli hukum dina bantuan hukum ka pausahaan jeung individu dina kudu mumpuni ladenan hukum. Dina website nu, dina kerangka legal bébas bantuan ahli hukum nyadiakeun nasehat legal pikeun boh usaha jeung individu, kaasup teu ngabogaan finansial kemungkinan pikeun mayar ladenan hukum.Hanjakalna, nu éksténsif pangaweruh hukum masarakat urang geus saukur dimimitian pikeun ngamekarkeun, urang mindeng teu boga pamanggih dasar konsep legal.

Jeung ékspansi ieu pangaweruh hukum unggal poé boga gawe dina kagiatan maranéhanana. Masarakat teu acan cekap ngarti tempat jeung peran hukum hubungan, jeung ieu ngabalukarkeun kanyataan yén poténsial ahli hukum masarakat anu dipaké teu di nu lengkep volume, salaku hasil – firms, individu pangusaha sarta warga anu nalangsara karugian, mindeng teu meunang hukum hasil dina nu diitung, concluding, contona, sipil urus.

Salaku bagian ti program affiliate, urang ahli hukum nyadiakeun nasehat legal dina website anyar patarosan nu marengan transaksi real estate.