WEBSITE SARAN LEGAL



WEBSITE SARAN LEGAL

Eta bakal jadi goréng lamun sababaraha ngora ahli hukum ngan latihan dina berkomunikasi jeung klien, bener nyoba méré urang sababaraha alus nasehat legal pikeun bébas, tanpa tanggung jawab konsékuansi. Eta urang loba nu leuwih goreng.

Loba «firms hukum» kuring teu méakkeun loba duit dina nu disebut «website promotion» pikeun frase «bébas nasehat legal», keur unggal klik dina hiji ad maranéhanana daék mayar dina duit nyata!